Diane Guyot de Saint Michel

Supersimétrica (Madrid)

25 February 2017 — 23 February 2017
  • Diane Guyot de Saint Michel | Passatge studio

Supersimétrica 
International encounter of Independent project spaces
Estación de metro Chamberí
Madrid

23.02.2017-25.02.2017
18h-22h

CAT
Diàleg, confrontació, negociació, conflicte: les relacions de poder són el centre de la investigació de Diane Guyot i la clau en el seu compromís artístic. La seva obra dinamita els discursos trompe l’oeil que rebutgen el conflicte entre diferents punts de vista, i alhora disminueixen la nostra capacitat per actuar. Per tant, no es sorprenent que utilizi el poder del llenguatge, indicant clarament els objectius d’atac i utilizant els codis visuals dels pòsters, les samarretes, dels slogans, dels grafitis, de les senyals i dels logos -territori de la guerra cultural.
(Text de Pedro Morais)

ESP
Diálogo, confrontación, negociación, conflicto: las relaciones de poder son el centro de la investigación de Diane Guyot y la clave en su compromiso artístico. Su trabajo dinamita los discursos trompe l’oeil que rechazan el conflicto entre diferentes puntos de vista y disminuyen nuestra capacidad para actuar. Por lo tanto no es sorprendente que utilice el poder del lenguaje, indicando claramente sus objetivos de ataque y utilizando los códigos visuales de los posters, de las camisetas, del slogan, del grafiti, de las señales y de los logos –territorio de la guerra cultural.
(Texto de Pedro Morais)

EN
Dialogue, confrontation, negotiation, conflict: power relations are the focus of Diane Guyot’s investigation and the key to her artistic commitment. Her work sabotages the trompe l’oeil discourses that reject conflict between different points of view and reduce our capacity to act. Therefore it is no surprise that she uses the power of language, indicating very clearly her targets and using the visual codes of posters, t-shirts, slogans, graffiti, advertising and logos -battleground of the culture war.
(Text by Pedro Morais)

SHARE: Facebook Twitter

Exposicions anteriors:

Record Material
Todo Hiper
Les Marcel(s)
Zona Vip
Els músculs de Zaratustra